Vestuvių salė „Green Town“ komplekse gerai šventei

Ko labiausiai norėtumėte per savo vestuves? Jaustis kaip namie ir būti nustebintiems? Švęsti linksmai, bet ne miesto šurmulyje? Nepatikėsite, bet šie dalykai gali būti vienoje vietoje – „Green Town“ komplekse. Jauki vestuvių salė, puikus maistas, miegamosios vietos, pirtis ir kitos smagios pramogos – tai viskas, ko reikia, kad šventė būtų nuotaikinga ir praeitų be rūpesčių.

Maistas

Vienas iš didžiausių rūpesčių vestuvėse – kur užsisakyti šviežią maistą, desertus, gėrimus, tortą? „Green Town“ turi nuostabų restoraną ir puikią virtuvę, kuriai vadovauja patyręs šefas Paulius. Jis aplankė daugybę šalių, tyrinėdamas vietinius patiekalus ir sukaupęs patirtį kuria nuostabius maisto šedevrus. Taigi, užsisakę maistą restorane pagal savo pageidavimus, jį gausite šviežią, skanų, estetiškai atrodantį.

Apgyvendinimas

Taip pat jums nereikės rūpintis, kur apnakvindinti svečius, nes „Green Town“ viešbutyje yra stilingai įrengti kambariai, kuriuose gali apsigyventi iki 30 žmonių. Jeigu svečių yra daugiau, administracija pasirūpins, kad jie būtų nuvežti pernakvoti kituose viešbučiuose.

Vestuvių salė

Šviesi, jauki, skandinaviško stiliaus vestuvių salė – puiki vieta įamžinti nuostabiausią gyvenimo įvykį. Ji tiks tiek jaukioms, šeimyniškoms, tiek prašmatnioms vestuvėms. Profesionalūs padavėjai patieks aukščiausios kokybės užkandžių, gėrimų po ceremonijos ir jus aptarnaus.

Pramogos

„Green Town“ profesionalai taip pat pasirūpins vestuvių salės ir kitų erdvių dekoracijomis bei apšvietimu. Taigi, jums tereikės atvažiuoti ir švęsti! Po rimtosios šventės dalies jūsų lauks ne tik gardus maistas, bet ir daugybė pramogų. Nuostabioje vietoje yra beržynėlis, kuriame gera pasivaikščioti ir įkvėpti gryno oro. Šalia esantys du ežerai patenkins mėgstančių žvejoti poreikius. Šnekučiuodamiesi galėsite paplaukioti nedidelėje valtelėje. Šalia taip pat yra sporto aikštynai, kuriuose galima žaisti futbolą ar tinklinį. Šventės kulminacija galėtų būti maudynės kubile po atviru dangumi ir pirties malonumai.

Vestuvės „Green Town“ pramogų ir poilsio komplekse tikrai neprailgs! Profesionali komanda, jau suorganizavusi daugybę švenčių, padarys viską, kad turėtumėte kuo mažiau rūpesčių, o jūsų svečiai galėtų pabėgti nuo miesto triukšmo ir pasilinksminti iš širdies.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *